ALOITA SYYSLOMA VARJOLAN SYYSTOHINOISSA!

Lämpimästi tervetuloa Varjolan syystohinoihin viettämään hauskaa ohjelmarikasta päivää lauantaina 12.10.! 

Syystohinat ovat täällä jälleen! Suloiset poniystävämme odottelevat innokkaita rapsuttelijoita ja ratsastajia Varjolan pihamaalla. Jos haluat kokea vauhdin huumaa, sinulla on mahdollisuus tuntea Kuusaankosken kuohut kumilautalla keinuen, kokeilla vaijeriliukua tai nuoralla kävelyä kosken ylitse. Jos haluat kokeilla maastopyöräilyä, e-fatbikevuokraus on tarjoushintaan. Aktiviteettien jälkeen on ihana rentoutua avoimella savusaunavuorolla poreiden kera Koskenniskan savusaunalla.

Varjolan vohvelikahvila tarjoaa suussa sulavan herkullisia vohveleita niin suolaisella kuin makealla täytteellä klo 12 – 15. Isompaan nälkään Navettaravintola palvelee klo 12-21 ja syyspäivän kunniaksi burgerit ovat tarjoushintaan! Suosittelemme tekemään pöytävaraukset etukäteen puhelimitse 020 7928080 tai sähköpostitse varjola@varjola.com

Ohjelma:

Poniratsastusta klo 12 – 15, 2 € /lapsi

Vaijeriliukua klo 12 – 13, 10 € /hlö

Nuoralla kävelyä klo 12 – 13, 10 € /hlö

Koskenlaskua klo 13 – 16, 20 € /hlö

Avoin savusauna klo 15 – 17, 20 € /hlö

E-fatbike vuokraus 20 € /1h, 40 € /3h (soveltuu parhaiten yli 160 cm)

Pyydämme varaamaan paikan etukäteen avoimelle savusaunavuorolle. Varaukset viikko-ohjelmasta.

Tohinoiden Burgeritarjous!

Varjolan burgeri 16 €, juomat eivät kuulu hintaan

Karjankasvattajan burgeri  L, (G), (M)

Jyväs-Pakarin perunabriossi, naudan jauhelihapihvi 150g, Jukolan Aito Cheddaria, Varjolan raparperiketsuppia, paahdettua valkosipulimajoneesia, punasipulihilloketta ja Myrttisen suolakurkkua. Lisukkeena Maalaislohkoperunat, Varjolan raparperiketsuppia ja pikkelöityä kaalisalaattia.

(Norm. 21,90 € ilman juomaa)

***

Rossin lämminsavulohiburgeri  L, (G), (M)

Jyväs-Pakarin perunabriossi, lämminsavulohta, mummon kurkkuja, tomaattia, marinoitua punasipulia ja tartarmajoneesia. Lisukkeena maalaislohkoperunat, Varjolan raparperiketsuppia ja pikkelöityä kaalisalaattia.

(Norm. 21,90 € ilman juomaa)

***

Puutarhurin burgeri  VL, (G), (V), (M)

Jyväs-Pakarin perunabriossi, paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa, rosmariini-parmesanmajoneesia, punasipulihilloketta ja Myrttisen suolakurkkua. Lisukkeena Maalaislohkoperunat, Varjolan raparperiketsuppia ja pikkelöityä kaalisalaattia.

(Norm. 21,90 € ilman juomaa)